|
Волшебная Лаборатория №27
| |
mariella11 | Дата: Вторник, 23.10.2018, 17:13 | Сообщение # 631 |
Генералиссимус
Копилка подарков: 4325
Благодарность: 14391
Статус: Оффлайн
| Волшебный заказ № 27 от 23.10.2018 года в Волшебную лабораторию!!! Заказываю: Сделать мой кошелёк и банковские карты магнитом для привлечения и приумножения денег!!! Сделать все мои телефоны источником хороших и приятных новостей!!! Сделать мою квартиру и весь дом источником душевного спокойствия, благополучия, уюта, комфорта, позитивных эмоций, радости, счастья, благодати, роскоши!!! Сделать моё тело красивым, изящным, стройным, имеющим крепкое здоровье!!! Сделать мою семью счастливой, процветающей и гармоничной!!! Сделать воду которую мы пьем целебной, дающей всем нам здоровье и душевный комфорт!!! Сделать моему мужу высокие ежемесячные денежные доходы из разных источников!!!! Сделать моему сыну высокие ежемесячные доходы из разных источников!!! Сделать моему сыну дом полный любви, взаимопонимания с его женой А. и дочкой М.!!! Сделать моему сыну крепкое здоровье и отсутствие любых недомоганий и болезней!!! Сделать моим внукам Д.и М. легкую учебу, быстрое восприятие учебного материала и отличные результаты в учебе и в их хобби! Сделать мою работу легкой, высокооплачиваемой и без дополнительных нагрузок!!!! Благодарю Волшебную Лабораторию №27! 27*108 бесконечность раз!
Да будет так 27*108 раз!!! На благо мне и Вселенной!!! Благодарю тебя Вселенная!!!
|
|
|
|
Благоденствие | Дата: Четверг, 22.11.2018, 16:18 | Сообщение # 632 |
Любопытствующий
Копилка подарков: 0
Благодарность: 0
| Вълшебна Заповед за преобразуване №27 от22.11.2018 г. :
Поръчвам моя нов мобилен телефон A7 да се превърне във вълшебен телефон за привличане на любов, щастие, пари, знания и нови възможности!
Благодаря, Вълшебна Лаборатория №27!(27*безкрайност) пъти.
{Благоденствие}
|
|
|
|
natka28 | Дата: Четверг, 22.11.2018, 21:30 | Сообщение # 633 |
Философ
Копилка подарков: 52
Благодарность: 101
| Волшебный заказ № 27 от 22.11.18 года в Волшебную лабораторию № 27 Заказываю:
Сделать мой мобильный телефон волшебным магнитом,притягивающим звонки от друзей и людей, которые приносят в мою жизнь прибыль денежную и перспективные знакомства! Сделать мои работы источником процветания, увеличения доходов в 27 раз!!! Сделать завтрашний день и каждый последующий успешным во всех моих делах и намерениях ! Сделать срочный ускоритель исполнения всех моих желаний! Документы из налоговой ЯКВ приходят до конца ноября 2018г. и банк благополучно оплачивает счета по кап. ремонту! Сделать мое тело, мое обаяние волшебными для привлечения истинной любви! Сделать мой характер волшебным, чтобы люди так и тянулись ко мне с добром! Сделать мою улыбку и красивые глаза магнитом для серьезного, обеспеченного, доброго, здорового, щедрого, любящего меня мужчины! Сделать мой организм молодым, здоровым, сильным, красивым и гармоничным, полным жизненных и творческих сил, полным любви и страсти! РАЗРЕШАЮ!!!
Да будет так 27*108!На благо мне, моей семье ! Благодарю , ВСЕЛЕННАЯ!!!
Сообщение отредактировал natka28 - Четверг, 22.11.2018, 21:43 |
|
|
|
richi4594 | Дата: Среда, 05.12.2018, 12:52 | Сообщение # 634 |
Генералиссимус
Копилка подарков: 1003
Благодарность: 1535
| Волшебный заказ № 27 от 05.12.18 года в Волшебную лабораторию № 27 Заказываю: мой любимый муж проходит в следующий тер конкурса, я очень верю в него,надеюсь что справится и порадует своей победой! искренне ему желаю победы и горжусь им несмотря ни на что! спасибо любимый за все!
|
|
|
|
Gerginka | Дата: Среда, 19.12.2018, 15:30 | Сообщение # 635 |
Любопытствующий
| Вълшебна заповед № 27 от 11.04.2014 година на Вълшебната лаборатория!!! Заповядвам:
1. Моят портфейл - вълшебен портфейл за привличане, съхранение и преумножаване на парите. 2. Мен самата - във Вълшебница, привличаща в своя живот любов и богатство. 3. Моят таблет - вълшебно хранилище за вълшебни идеи за получаване на пари и интересна работа. 4. Моето жилище - във във вълшебен ъгъл за отдих и възстановяване на силите. 5. Моята работа - във вълшебно място където мога да творя, да бъда себе си,да съм най добрата, да съм оценена,уважавана и заплатена отлично. 6.Моят телефон- във вълшебен източник за връзка със скъпи и любими хора. 7.Моите банкови сметки - вълшебни и привличащи големите и правилните пари. 8. Мобилните телефони на децата ми да са източник на доброта любов и благополучие всеки пат когато ги докоснат. 9.Моят сапруг - превличащ и отдаващ източник на позитивна чиста енергия. да баде магнит за благополучие и любов и пари. Така да Бъде! Да бъде! Да бъде! Благодаря на Вълшебна лаборатория №27! 27 * 108 пъти безкрайност! В полза на мен и на цялата вселена! Благодаря ти Вселена за всичко което правиш за мен!
|
|
|
|
richi4594 | Дата: Четверг, 20.12.2018, 21:37 | Сообщение # 636 |
Генералиссимус
Копилка подарков: 1003
Благодарность: 1535
| Волшебный заказ № 27 от 20.12.2018 Волшебница Елена заказывает: Вселенная ,я благодарю тебя за все,что имею и буду иметь. Я очень люблю своего мужа и счастлива рядом с ним , я прошу тебя помочь ему выйти в финал конкурса и занять достойное место моему любимому, я искренне за него рада и верю в него!!! Спасибо да будет так!!!
|
|
|
|
ЛадаСчастливая | Дата: Пятница, 04.01.2019, 14:17 | Сообщение # 637 |
Генералиссимус
Копилка подарков: 5477
Благодарность: 19172
| Волшебный заказ № 27 от 04.01.2019 года в Волшебную лабораторию!!! Заказываю: Сделать кошелек и банковские карты магнитом для привлечения и приумножения денег!!! Квартиру - источником спокойствия, здоровья, душевного равновесия!!! Наш семейный бюджет - источником процветания, увеличения доходов в 27 раз!!! Мобильный телефон - источником хороших и приятных новостей!!! Благодарю Волшебную Лабораторию №27! 27*108 раз!
Да будет так 27*108 раз!!! На благо мне и Вселенной!!!
|
|
|
|
elia_undomiel | Дата: Понедельник, 18.02.2019, 00:13 | Сообщение # 638 |
Любопытствующий
| ЗАПОВЕД № 27 от 17 февруари 2019г. Поръчвам да направиш :
1. Моето жилище - във вълшебен магнит , който привлича щастие и благополучие,в кът изпълнен с мир, разбирателство и любов, където възстановявам силите си. 2.Мен самата - във Вълшебница, привличаща в своя живот Любов, богатство и късмет. 3.Моят телефон - във вълшебен източник за връзка със скъпи и любими хора, от който получавам само положителни новини, изненади и подаръци. 4.Моята банкова сметка - източник на финансово изобилие, привличащ големи и правилни пари. 5.Моят гардероб - вълшебен, с изобилие от красиви дрехи, обувки и аксесоари, помагащ ми околните да ми оказват заслуженото внимание. 6.Моята кухня - вълшебна лаборатория изпълнена с изобилие от вкусна и здравословна храна. 7.Моите минерали и кристали - във вълшебен източник на късмет, щастие и благополучие и проводник към Вселената за изпълнение на всички мои желания.
ТАКА ДА БЪДЕ! ДА БЪДЕ! ДА БЪДЕ!
БЛАГО-ДАРЯ, Вълшебна Лаборатория №27! Заявката да се обработи и изпълни незабавно! ТАКА ДА БЪДЕ 27*∞ .. БЛАГО- ДАРЯ ти, Вселена!!!!
|
|
|
|
elia_undomiel | Дата: Понедельник, 18.02.2019, 21:21 | Сообщение # 639 |
Любопытствующий
| ЗАПОВЕД № 27 от 18 февруари 2019г. Поръчвам да направиш :
1. Моето жилище - във вълшебен магнит , който привлича щастие и благополучие,в кът изпълнен с мир, разбирателство и любов, където възстановявам силите си. 2.Мен самата - в най-голямата късметлийка милионер 3.Моят телефон - във вълшебен източник за връзка със скъпи и любими хора, от който получавам само положителни новини, изненади и подаръци. 4.Моята банкова сметка - източник на финансово изобилие, привличащ големи и правилни пари. 5.Моят гардероб - вълшебен, с изобилие от красиви дрехи, обувки и аксесоари, помагащ ми околните да ми оказват заслуженото внимание. 6.Моята кухня - вълшебна лаборатория изпълнена с изобилие от вкусна и здравословна храна. 7.Моите минерали и кристали - във вълшебен източник на късмет, щастие и благополучие и проводник към Вселената за изпълнение на всички мои желания.
БЛАГО-ДАРЯ, Вълшебна Лаборатория №27! Заявката да се обработи и изпълни незабавно! ТАКА ДА БЪДЕ 27*108 .. БЛАГО- ДАРЯ ти, Вселена!!!!
|
|
|
|
Svetik3 | Дата: Четверг, 28.02.2019, 12:33 | Сообщение # 640 |
Белый Магистр
Копилка подарков: 16
Благодарность: 50
| Волшебный заказ № 27 от 28.02.2019 года в Волшебную лабораторию!!! Заказываю: Сделать кошелек и банковские карты магнитом для привлечения и приумножения денег!!! Квартиру - источником спокойствия, здоровья, душевного равновесия!!! Работу - источником процветания, увеличения доходов в 27 раз!!! Машину- источником приумножения студентов и увеличения дохода в 27 раз!!! Мобильный телефон - источником хороших и приятных новостей!!! Благодарю Волшебную Лабораторию №27! 27*108 бесконечность раз!
|
|
|
|
вълшебница | Дата: Пятница, 22.03.2019, 12:57 | Сообщение # 641 |
Любопытствующий
| ЗАПОВЕД № 27 от 22 март 2019г. Поръчвам да направиш :
1.Моята работа - във вълшебно място където мога да творя, да бъда себе си,да съм най добрата, да съм оценена,уважавана и заплатена отлично. 2. Моето жилище - във вълшебен магнит , който привлича щастие и благополучие,в кът изпълнен с мир, разбирателство и любов, където възстановявам силите си. 3.Мен самата - във Вълшебница, привличаща в своя живот Любов, богатство,късмет и кураж. 3.Моят телефон - във вълшебен източник за връзка с любимите ми хората от който получавам само положителни новини, изненади и подаръци. 4.Моята банкова сметка - източник на финансово изобилие, привличащ големи и правилни пари. 5.Моят гардероб - вълшебен, с изобилие от красиви дрехи, обувки и аксесоари, помагащ ми околните да ми оказват заслуженото внимание. 6.Моята усмивка и красиви очи-магнит за сериозен,обезпечен,добър,умен,обичащ ме много мъж! 7.Моето тяло-вълшебно- изпълнено със сили,здраве,любов и младост!
БЛАГОДАРЯ, Вълшебна Лаборатория №27! Заявката да се обработи и изпълни незабавно! ТАКА ДА БЪДЕ 27*∞ .. БЛАГОДАРЯ ти, Вселена за всичко, което правиш за мен!!!!
maria1993
|
|
|
|
elia_undomiel | Дата: Среда, 27.03.2019, 20:31 | Сообщение # 642 |
Любопытствующий
| ЗАПОВЕД № 27 от 27 март 2019г. Поръчвам да направиш :
1. Моето жилище - във вълшебен магнит , който привлича щастие и благополучие,в кът изпълнен с мир, разбирателство и любов, където възстановявам силите си. 2.Мен самата - във Вълшебница, привличаща в своя живот Любов, богатство и късмет. 3.Моят телефон - във вълшебен източник за връзка със скъпи и любими хора, от който получавам само положителни новини, изненади и подаръци. 4.Моята банкова сметка - източник на финансово изобилие, привличащ големи и правилни пари. 5.Моят гардероб - вълшебен, с изобилие от красиви дрехи, обувки и аксесоари, помагащ ми околните да ми оказват заслуженото внимание. 6.Моята кухня - вълшебна лаборатория изпълнена с изобилие от вкусна и здравословна храна. 7.Моите минерали и кристали - във вълшебен източник на късмет, щастие и благополучие и проводник към Вселената за изпълнение на всички мои желания.
БЛАГО-ДАРЯ, Вълшебна Лаборатория №27! Заявката да се обработи и изпълни незабавно! ТАКА ДА БЪДЕ 27*∞ .. БЛАГО- ДАРЯ ти, Вселена!!!!
|
|
|
|
Vita_nell_amore | Дата: Суббота, 06.04.2019, 13:26 | Сообщение # 643 |
Белый Магистр
Копилка подарков: 108
Благодарность: 151
| Заказ на превращение №27:
Заказываю сделать мой мобильный телефон Волшебным телефоном для привлечения Репина А.Н.!!!
Благодарю Волшебную Лабораторию№27! (27*бесконечность) раз.
|
|
|
|
ЛадаСчастливая | Дата: Понедельник, 22.04.2019, 21:51 | Сообщение # 644 |
Генералиссимус
Копилка подарков: 5477
Благодарность: 19172
| Волшебный заказ № 27 от 22.04.2019 года в Волшебную лабораторию!!! Заказываю: Сделать кошелек и банковские карты магнитом для привлечения и приумножения денег!!! Квартиру - источником спокойствия, здоровья, душевного равновесия!!! Мой ноутбук - источником процветания, увеличения доходов в 27 раз!!! Мобильный телефон - источником хороших и приятных новостей!!! Благодарю Волшебную Лабораторию №27! 27*108 бесконечность раз! Да будет так 27*108 раз!!! На благо мне и Вселенной!!!
|
|
|
|
ведьмачка88 | Дата: Вторник, 25.06.2019, 11:37 | Сообщение # 645 |
Белый Магистр
Копилка подарков: 32
Благодарность: 128
| волшебный заказ № 27 от 26.06.2019 г. в Волшебную лабораторию! Заказываю: сделать мой мобильный телефон магнитом для денег и изобилия!!! да будет так! 27*108 раз! Благодарю тебя Вселенная!
|
|
|
|
|