Gia_Juventina | Дата: Четверг, 30.01.2025, 21:34 | Сообщение # 1576 |
Маг
Копилка подарков: 8
Благодарность: 104
Статус: Оффлайн
| О всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень, теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче! Помози ми, грешному и унылому, в настоящем сем житии, умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов, елико согреших от юности моея,во всем житии моем, делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; и во исходе души моея помози ми, окаянному, умоли Господа Бога, всея твари Содетеля, избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения, да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа и твое милостивное предстательство, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Nato per essere felice.
|
|
|
|
Евгеника | Дата: Суббота, 01.02.2025, 04:53 | Сообщение # 1577 |
Заслуженный Маг
Копилка подарков: 27
Благодарность: 122
Статус: Оффлайн
| О всесвятый Николае, угодниче преизрядный Господень, теплый наш заступниче, и везде в скорбех скорый помощниче! Помози ми, грешному и унылому, в настоящем сем житии, умоли Господа Бога даровати ми оставление всех моих грехов, елико согреших от юности моея,во всем житии моем, делом, словом, помышлением и всеми моими чувствы; и во исходе души моея помози ми, окаянному, умоли Господа Бога, всея твари Содетеля, избавити мя воздушных мытарств и вечнаго мучения, да всегда прославляю Отца и Сына и Святаго Духа и твое милостивное предстательство, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
Святой Николай Чудотворец! Помоги сыну моему, Тимофею, пересдать все экзамены и зачеты и продолжать обучение в колледже! Отведи от него злых и вредных людей, пошли на его пути добрых и отзывчивых людей, помогающих ему в трудную минуту. Благодарю тебя, Святой Николай Чудотворец! Аминь!
Я Здорова! Я любима! Я счастливая мама! Я богата! Во благо мне и всем во Вселенной!
|
|
|
|